Vi öppnar anmälan 20 maj kl 19.00

Solsidan Runt grundades 2011 och i år firar vi ett litet jubileum. Det är 5:e tävlingen som kommer att genomföras den 30 augusti. Det finns många av er som varit med oss ända från starten. Vi minns tillbaka premiärloppet den 22 oktober 2011 och då låg tävlingscentrum vid ishallen strax bakom Samskolan.  Året därpå flyttades hela tävlingen till nuvarande plats och vi gjorde ett spännande försök med prologen som gick kvällen före den 22 september 2012 som då var tävlingsdatum, en hel månad tidigare än premiäråret. Kanske inte det mest lyckade vi gjort men ändå ett roligt försök. Det som blev lyckat då var att vi lanserade Grynnan Runt, Kobben Runt och Holmen Runt för våra yngre deltagare. Det tredje året så längtade vi efter sommarvärmen varpå 31 augusti 2013 blev dagen D för Solsidan Runt. Lite konstigt blev det när året därpå hamnade på exakt samma datum 31 augusti 2014. Inte konstigt alls då vi lämnade lördagen till förmån för söndagstävling. Hoppas du som varit med oss alla säsongerna kommer tillbaka i år igen.

För nu är det återigen dags att öppna anmälan till nästa Solsidan Runt & Lilla Solsidan – kommer du hänga på låset klockan 19.00 den 20 maj? Vi lottar ut två startplatser bland de som anmäler sig på kvällen. Kanske blir det du som vinner?

Lycka till och vi ses den 30 augusti.