Give Away från Vår Gård – snart är det jul!

En överraskning väntar när ni går i mål på Solsidan Runt 10 km respektive 5 km banan.

Men redan nu är det dags att börja tänka på julbordet – eller vad tycker ni?

Här är gudagott att vara! Snart är det jul igen, hos oss närmare bestämt den 28 november till 21 december.

Här på Vår Gård Saltsjöbaden har vi blandat det traditionella med att tänka lite nytt på vårt julbord. Allt är härlagat från grunden. Handrullade köttbullar och egen julkorv, goda sillar och hembakt vört. Närodlade råvaror där smakerna står i centrum. Sen handlar det ju också om kärlek, kärlek till råvaran och tillagningen, kärlek till platsen och inte minst kärlek till gästen. Vi fortsätter även i år med vår jultradition att skänka 25 kronor till SOS Barnbyar för varje fullt betalande julbord. Det känns bra att tillsammans kunna bidra till en lite, lite bättre värld. Bokning: matsal@vargard.se