Stort TACK till deltagare, publik och sponsorer.

Vilken härlig och positiv folkfest Solsidan Runt har blivit. Det är så otroligt kul att se alla dessa glada barn och föräldrar som är med och tävlar. En förmiddag för barnen med löpning, dryck, banan och glass och alla vuxna som med lite pirr i magen gör sig redo framför Grand Hotell inför 5 eller 10 km.

Tack skall ni ha och tack alla ni som tittade på!!!

Våra samarbetspartner är jätteviktiga – MåBra som fixade uppvärmningen, priser och härlig massage efter tävlingen, ICA i Saltis som såg till att barnen fick något i magen efter loppet och alla dessa underbara humrar. Vår Gård med sina fantastiska give away samt priser och Saltsjöbadens GK som i år igen fixade medlemskort på Solsidans GK och tog med de häftiga golfbagen.

Tack också alla glada funktionärer utmed banan!!