Viktig parkeringsinformation för Stockholm Saltest

I samband med inbjudan till våra arrangemang har vi informerat om de begränsade parkeringsmöjligheter som finns. Här kommer viktig information som kan vara nyttig att ha tillhands när du kommer till oss. Hitta hit genom att klicka här.

Jag kommer med bil:
Det finns begränsat med antal parkeringsplatser innan du kommer ut på Restaurangholmen. Vår Gård erbjuder parkering på sin bortre parkeringplats, på båda sidor utmed Saltsjöbanans slutstation Saltsjöbaden, utmed hotellvägen samt utmed g:a skolvägen. Övriga platser runt Grand Hotell och KSSS råder parkeringsförbud.

Jag kommer med Saltsjöbanan:
Smidig väg till oss är att ta kollektivtrafiken genom att åka Saltsjöbanan med slutstation Saltsjöbaden. Du hittar tidtabellen här.

Jag kommer med cykel eller båt:
Förutom cykel som är ett smart transportmedel om du bor hyfsat i närheten så går det alldeles utmärkt att komma med egen båt. Ute på Restaurangholmen hittar du KSSS Gästhamn.

FÖRBUD FÖR BILTRAFIK råder på hela Restaurangholmen mellan klockan 09.00-16.30 den 25 augusti 2018.