Nu öppnar anmälan till morgonyoga och pilates

Vi upprepar förra årets succé och erbjuder den 24 augusti morgonyoga och pilates i samarbete med S.A.L.T Studio Saltsjöbaden och Vår Gård, helt utan kostnad. Missa inte tillfället att börja dagen på ett uppfriskande sätt och direkt efter avslutad träning så bjuder Vår Gård på en hälsofrukost.

Först till kvarn gäller och vi kör mellan klockan 09.00-10.00 med samling i paviljonerna nedanför Grand Hotell Saltsjöbaden. Anmälan är öppen fram till 20 augusti eller till respektive grupp är fylld.

 


Grupp 1 Morgonyoga – 15 st platser (fullt)

Grupp 2 Pilates – 10 st platser (fullt)

Anmälan kan göras nedan men nu upprättar vi en kölista. Om någon lämnar återbud senast dagen innan så meddelar vi plats via mail.

Anmäl här.

Besked om du fått ett plats skickas ut senast den 21 augusti via mail.

Varmt välkomna.