Nu kör vi – välkommen att anmäla dig till #minsolsidanrunt

Anmälan är öppen och du är inbjuden till årets upplaga
av Solsidan Runt och Lilla Solsidan – virtuellt.

I år så firar vi vårt 10:e lopp och hade förberett oss för något riktigt stort och festligt. Men vi är alla drabbade av Covid-19 och för att ändå göra något bra av situationen så har vi tänkt till och hoppas du vill anmäla dig och delta på #minsolsidanrunt helgen 22-23 augusti.

Allt är sig likt men ändå inte
Nu när vi tänker virtuellt så innebär det att du själv bestämmer hur och var du vill genomföra loppet. Du anmäler dig och din familj som vanligt men istället för att få en starttid så väljer du själv hela helgen den 22-23 augusti när du/ni vill springa. Och känns det bättre att springa någon annanstans så är valet ditt.

Start & Mål på Vår Gård
Under helgen 22-23 augusti har vi snitslat upp banan, satt upp skyltar och lagt ut den röda mattan innan målgång. Du tar tiden själv och efter genomfört lopp så rapporterar du in din tid, vilket är helt valfritt. All info om detta hittar du på vår hemsida.                                          

Medaljer och funktionströjor
Självklart så kommer du i sedvanlig ordning att få ut din funktionströja innan tävling. I år är den extra fin och tillsammans med ICA Saltis har vi gjort den svart med guldtext nu när det är jubileum. Alla som fullföljer sin distans får medalj. Vi kommer också att lotta ut priser bland alla deltagare.

 

Arrangören ser framemot ditt deltagande
Saltsjöbadens IF Skidor står bakom arrangemanget och allt överskott tillfaller vår verksamhet i Saltsjöbaden.