• Söndagen den 27 augusti 2017
 • VÄLKOMMEN TILL SOLSIDAN RUNT 2017

  Utöver det vanliga

  Solsidan Runt & Lilla Solsidan är ett löplopp utöver det vanliga

  bild1Vi som arrangerar Solsidan Runt vill verkligen bjuda in dig – löpare, publik, sponsor eller media till en löparupplevelse utöver det vanliga. Det här är tävlingen som är det lilla extra och vi utvecklar hela tiden vårt koncept. Vi vågar påstå att miljön och upplevelsen slår det mesta i löparvärlden.

  Hur många löplopp har en bana som delar med sig av den fantastiska natur som Stockholms skärgård har att erbjuda. Känslan av att springa bild11de sista 500 metrarna först över en bro och sedan utmed vattnet på en holme. Vi är också extra stolta att få erbjuda alla en historisk miljö med våra kallbadhus från 1890-talet.

  Glitter och glamour för en dag med löparkläder, visst är det en skön kombination. På Solsidan Runt väntar vi på dig i vit skjorta och fluga, röda mattan är utrullad och självklart har du chans att vinna utlottningen eller genom en bra prestation hummer&champagne. Var hittar du det någon annanstans?

  bild12Vårt mål är en familjefest där du, din familj, anhöriga, vänner och alla andra som dyker upp är en del utav. Missa inte chansen att ta med badkläderna, stanna till på en lunch och njut både innan och efter tävling. Så tveka inte att anmäla dig till Solsidan Runt och Lilla Solsidan 27 augusti 2017.

  VÄLKOMNA till ETT LÖPLOPP UTÖVER DET VANLIGA.

  ett löplopp utöver det vanliga