• Lördagen den 25 augusti 2018
 • VÄLKOMMEN TILL SOLSIDAN RUNT 25 AUGUSTI 2018 ** ONLINE ANMÄLAN STÄNGD ** T-SHIRT TILL ALLA ANMÄLDA ** DIREKTANMÄLAN PÅ TÄVLINGSDAGEN

  Efter en tragisk båtolycka i augusti 2016 omkom yngsta sonen William Eriksson, blott 19 år gammal, och familjen beslutade att starta stiftelsen William Sea Foundation som arbetar för att öka säkerhet på sjön genom utbildning, sjötransporter och framtagning av nya säkerhetslösningar. Det har genom alla år funnits ett sportintresse hos familjen Eriksson där framförallt barnen varit aktiva i många sporter i Saltsjöbadens IF.

  Sommaren 2017 deltog Robin (bror) och Marie (mamma) i Moose2Goose (lokal swimrun tävling på Älgö) till minne av Wille i Stiftelsens namn. Då föddes idén om att arrangera en Swimruntävling med start&mål ute på Restaurangholmen.

  I syfte att samla familj, vänner och bekanta för en dag tillsammans så togs kontakt med Solsidan Runt för att få ihop ett arrangemang på Restaurangholmen i Saltsjöbaden.

  Tillsammans lanserar vi nu Stockholm Saltest en dag fylld av hälsa, gemenskap, lärande och utmaningar. Stockholm Saltest är ett samarrangemang med William Sea Foundation, Wille Swimrun och Solsidan Runt.

  Agenda för hela dagen kommer att publiceras så fort den är klar då även Sjöräddningssällskapet, Sjöpolisen, William Sea Foundation med flera kommer vara på plats.

  Stockholm Saltest går av stapeln lördagen den 25 augusti och du är inbjuden!

  Vill du som företag/organisation komma i kontakt med oss för samarbete kontakta:
  Micke Jacobson 072-327 12 44 (Stockholm Saltest, Solsidan Runt)
  Micke Hanell 070-692 45 50 (Stockholm Saltest, Wille Swimrun, William Sea Foundation)

  ett löplopp utöver det vanliga